Ferielejlighed

Juelsminde

Velkommen til vores ferielejlighed forts.....

Vi bor selv på en lille landejendom 4 km uden for byen, hvor vi har heste. Her har vi boet siden 1984, med 2 børn, som nu er blevet voksne og flyttet hjemme fra. Det har i mange år været vores drøm at leje ud som ferielejlighed / Bed & Breakfast, så derfor har vi gjort lejligheden i stand med henblik for en god ferie / overnatning for jer.

 

Lejligheden har egen indgang, en stue med kvalitetssofa med 2 ekstra sovepladser. Spisebord med plads til 6 personer. TV med fællesantenne, stereoanlæg, CD, DVD og trådløst internet. Der er udgang til stor altan med havemøbler og grill. Et stort lyst værelse med 2 sovepladser, og der kan redes op til 2 ekstra på kvalitetssenge. Barneseng kan lejes.


Køkken med køleskab, komfur med ovn, microovn, kaffemaskine. El-kedel og spiseplads.
Badeværelse med bruser (varmt/kold vand). Der er adgang til gårdhave evt. parkering.
Lejligheden er dejligt indrettet og velegnet til weekend eller ferie.
Husdyr tilladt efter aftale, Rygeforbud.


Der er 300m til stranden og hyggelig havn, med mange spisesteder. 100m til bageren og indkøbsmuligheder. 200m til skoven hvor der er mulighed for at fiske i put & Take eller bare en gå / cykeltur.


Der er 2 km til 18 hullers golfbane – 20 min kørsel til Horsens og 30 min til Vejle.


Vi aftaler et ca. tidspunkt for ankomst, så gør vi lejligheden klat til i kommer, ved afrejse lægger i nøglen i postkassen ved trappen

Forsiden